Решаване на спорове

Ние от Tehnikata.com знаем, че клиентите винаги са прави. За това се стремим да намираме решения и компромисни варианти за всички Ваши желания и очаквания. Ако не сте доволни от предоставените от нас стоки или услуги, то тогава Ви препоръчваме следните възможности:

Свържете с нас на 0878 59 37 63, за да ни запознаете с проблема си и ще се постараем да намерим решение в най-кратък срок.

Или пък – може да пишете на мейл shop@tehnikata.com. Ще се постараем да отговорим възможно най-бързо.

Имаме и формуляр за подаване на рекламации – ТУК.

Можете да регистрирате оплакването си в сайта на европейската платформа за онлайн решаване на спорове (орс), администрирана от Европейската комисия. Там ще комуникираме относно Вашия проблем, но съгласно правилата за работа на платформата. Вие ще говорите отново директно с нас, но по процедурата, формата, правилата и сроковете на ОРС.

Ако не постигнем разрешаване на Вашия казус, то можете да се обърнете към националните потребителски органи.

В случаите когато не сме постигнали споразумение по нито един от начините по-горе, имате право да търсите правата си и по съдебен път.

За нас сигурността и здравето на децата, както и удовлетворените родители са основни приоритети. За това ще положим максимум усилия да отговорим на Вашите искания и очаквания. Гарантираме Ви, че обичаме детските играчки и своите малки клиенти, готови сме на всичко за тях!